Een rijstwafel is toch wel een gezonde tussendoor snack, tenminste als je er ook daadwerkelijk iets gezonds op doet. Ik heb 2 gezonde varianten gemaakt met spelt rijstwafels. Je kan het als ontbijt nemen maar ook als lunch of gewoon tussendoor natuurlijk. Kijk, maak en smul mee…
- De eerste rijstwafel heb ik belegd met kiwi en avocado, hier heb ik een klein beetje kokosrasp overheen gestrooid.
- De tweede rijstwafel heb ik belegd met een dun laagje pindakaas met schijfjes banaan erop. Ook hier heb ik weer wat kokosrasp overheen gestrooid.
Ik had nog wat kiwi, avocado en banaan over, ik koop altijd te veel. 🙂 Dat heb ik samen met een sinaasappel en wat bio (halfvolle) melk in de blender gegooid. En dat werd natuurlijk een verrukkelijke smoothie!
Je kunt natuurlijk verschillende variaties maken, probeer eens jouw eigen variatie en laat het me weten…
Bon Appétit!