En dit is dezelfde chocobar als met de banaan maar dan met sinaasappel. Heb je die gemist? Dan kun je hem hier teruglezen… Choco & Banana 😉
Wat heb je nodig?
- Steelpan
- Au Bain Marie pannetje
- Mini bakjes
Waar maak je het mee?
- Chocolade puur 85%
- 1 Sinaasappel
Breek de chocolade in stukjes en smelt het a la ‘Au Bain Marie’. Blijf er wel bij want dit gaat best snel. Daarna schil je de sinaasappel (bij voorkeur de witte vliesjes eraf snijden) en snijd het in stukjes. Dan verdeel je de sinaasappel partjes in de bakblikjes en schenk je de chocolade eroverheen. Ik heb het dit keer in metalen bakblikjes gedaan en gebruik dan bakpapier (dan haal je het er gemakkelijk uit).
Als finishing touch kun je er wat geraspte sinaasappelschil eroverheen strooien. Dan de koelkast in en klaar, en dit is zoooo lekker!!
Bon Appétit!
Liefs,
Marjon
9Marjon Heerlijk maar daar wordt je dik van .Groetjes.