Laatst maakte ik deze ovenschotel van kabeljauw in tomatensaus met groenten en verse pasta erbij. Jawel we weten het allemaal, vis is gezond!
Ingrediënten:
Kabeljauw – 4 stuks
Tagliatelle – 400 gram
Tomatensaus -1 groot pak
Knoflook – 2 teentjes
Rode ui – 3 stuks
Courgette
Paprika – 2 stuks
Bosui – 2 stuks
Italiaanse kruiden – Potje
Peper & Zout
Benodigdheden:
Ovenschaal
Pan
Broodplank
Mes
Snijd de rode ui en knoflook en bak het in een pan (waar een deksel op kan) met een beetje olie een paar minuutjes aan. Snijd de courgette en paprika’s en bak deze even mee. Doe daarna de tomatensaus en italiaanse kruiden (all-in uit een potje) erbij en zet het ongeveer 10 minuutjes (met deksel erop) op laag vuur.
Daarna kan het in de ovenschaal met de visjes erop die je met peper & zout bestrooid. Zet dan de schaal zo’n 10 a 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. De pasta ondertussen koken en erbij serveren, en klaar! *Ik heb zelf de verse pasta van de supermarkt gekocht.
*Vis is gezond: dan heb ik het over de witte en vette vissoorten, natuurlijk is het wat minder gezond als het uit de frituur met een krokant laagje komt!
EnjoyYourMeal-GutenAppetit-BonAppétit-BuonAppetito-SelamatMakan-DisfruteDeSuComida-GenietJouEte-Prijatno-GuddenAppetit-EetSmakelijk
Liefs,
Marjon