Comments

 1. Hoi Marjon,

  Hoe herkenbaar dit alles 🙂 Ik heb er ook zo over gedacht toen ik in 2014 mijn “zoveelste” halve marathon had gelopen, ditmaal in Amsterdam. Na deze halve besloten mijn loopmaatje en ik dat we dan maar in 2015 de hele in Amsterdam moesten gaan lopen. Een paar dagen later kregen we dus een heel ander lumineus idee! Als we er dan toch maar één zouden gaan lopen, waarom niet een mooie, leuke en toch wel bijzondere marathon! En ja hoor…. het werd dus de marathon in Frank Sinatra’s New York!

  Om een lang verhaal kort te maken..In 2015 ons helemaal lekker voorbereid met de lange duurlopen, ingeschreven via Rijnmond Marathonreizen in R’dam en daar ook de gezamenlijke trainingen gedaan. Eind oktober met een heel prettig reisgezelschap naar de Big Apple gevlogen voor een fantastische reis, verblijf en marathonervaring! Het was helemaal supergeweldig, mede dankzij de fijne reisorganisatie. Ik zou het voor geen goud willen hebben gemist. En ja, dit was once in a lifetime, toch?..Nee dus….. Volgend jaar toch weer kijken of Berlijn erin zit of zoals jij al aangeeft Londen. Lee Tower’s “You never walk alone” Rotterdam staat ook nog hoog op ons lijstje 🙂

  Resume: Met 60jaar mijn eerste, dan met 62 wellicht mijn tweede marathon? Hoe ouder hoe gekker, maar het marathon virus heeft mij ook in z’n greep 🙂

  Ik wens je heel veel succes en loopplezier met welke keuze van de marathon dan ook!
  Ik zou zeggen….hit the road for the Big Apple, it’s amazing! of onze eigen marathontrots Rotterdam!

  Sportieve groetjes
  Leo

  1. Hoi Leo,

   Wat een mooi verhaal, echt superleuk!! Wat gaafff dat je New York hebt gedaan. Die wil ik ook graag doen, mijn voorkeur voor volgend jaar is Londen of NY hahaa…

Laat een reactie achter....

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.