Comments

 1. Nou top gelopen toch! En nee, ik zou ook geen ijsje nemen…zie mij al lopen met de plakkerige druppels langs mijn kin, haha!
  Ik ben ook van plan de Bruggenloop te doen, was eigenlijk de bedoeling om de 7 Heuvelen te doen maar je weet hoe mijn komende weken er uit zien, haha!
  Misschien dat even een maandje geen wedstrijd wel beter is…maar december moet weer kunnen toch? 🙂
  Ik ben benieuwd naar je kalender voor volgend jaar…misschien kunnen nog ergens samen heen, ik ga in ieder geval voor de Zandvoort Circuit Run ( heb je dit jaar ook in halve marathon maar ik doe gewoon 12km) heb mij daar al 2 keer voor ingeschreven maar nooit kunnen lopen i.v.m. griep en blessure, dus 3 maal is scheepsrecht….ennnn de PCP zou ik graag een keer willen doen, 10km denk ik..wel weer 2 weken uit elkaar maar goed…de rest weet ik nog niet..
  even kijken hoe de halve zondag bevalt en dan hoop ik komend jaar nog wel een halve ergens te doen.

  1. Jaaa jij hebt een drukke loopkalender hahaa… Zandvoort is leuk (en zwaar) en CPC is ook heeel leuk! Natuurlijk plannen we volgend jaar een wedstrijdje 🙂 Nuuuu op naar Devilstrail!!

Laat een reactie achter....

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.