Comments

 1. Hey Marjon,
  Benieuwd naar jouw ervaringen met Marathon Recolution.
  Ik heb het boek net uit en wil hun schema ook implementeren in mijn looproutine.

 2. Hey Marjon,
  Ik ben ook meer een gevoelsloper. Maar onlangs heb ik dus ook mijn zones laten bepalen door middel van een lactaattest. Al een paar loopjes achter de rug en dat constant letten op je hartslag..pff dat valt voor mij toch niet mee.
  Over het boek de Marathonrevolutie heb ik al meer gehoord, denk dat ik het toch ook eens ga lezen.
  Ik ben erg benieuwd hoe het je vergaat, alvast veel succes met het kijken op je horloge 😀

  1. Hi Linda, ik denk dat jij het boek ook leuk zult vinden om te lezen. Ik ga hem binnenkort voor de 2e keer lezen, vlak voor mijn schema begint. Je kan ook alles in het boek bijhouden/opschrijven. Ik ben zelf ook erg benieuwd hoe ik dit ga vinden hahaha…

Laat een reactie achter....

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.