En dit keer heb ik een supergezonde kwarktaart gemaakt op een supersnelle manier, en hij is nog superlekker ook. Ik heb deze taart gemaakt van magere kwark en vers fruit. Gewoon té lekker om te laten staan.
En zo heb ik dit heerlijke magere kwarktaartje gemaakt…
Ingrediënten:
- Magere kwark
- Gelatine
- Aardbeien
- Bastognekoeken
- Boter
Benodigdheden:
- Bakblik
- Pan
Ik heb eerst de bodem gemaakt, de boter laten smelten en de koeken verkruimelen en mengen. Dit heb ik in mijn bakblik(je) gedaan.
Toen heb ik de blaadjes gelatine (3) laten weken en dan de blaadjes uitknijpen en met (3) eetlepels water een beetje verwarmen tot het oplost. Iets laten afkoelen en dan met de kwark (500 gr) mengen. Ik heb magere naturel kwark gebruikt en daardoorheen stukjes aarbeien gemengd. Dan in het bakblik en ongeveer 3 uur de koelkast in. Ik heb er aardbeien op gedaan voor de Finishing Touch.
Bon Appétit!
Liefs Marjon