Comments

 1. Wat een superlief gebaar en gefeliciteerd met dit heugelijke feit. 1 jaar dat is niets niks hoor. Maar de reden dat ik dit setje graag wil winnen is omdat ik 3 jaar geleden amper een uur kon wandelen vanwege een long operatie (longtumor verwijderd) en vandaag heb ik gewoon 4 km gerend, heb er wel 37 min over gedaan maar dat mocht de pret niet drukken. De sleutelhanger zou ik wel aan mijn partner geven omdat hij elke keer op mijn fiets mee fietst als ik ga lopen. Zonder zijn aanmoedigingen zou ik het niet gered hebben denk ik.

  1. Hoi Ingrid, dank je wel, en wat goed dat je (weer) bent gaan hardlopen. De tijd maakt niet uit, je doet het toch maar mooi. Zo te lezen heb je veel meegemaakt, Supergoed dat je dan al zo’n stuk kan hardlopen. En wat geweldig dat jouw partner je zo steunt, top!!

 2. Gefeliciteerd. Ja. Het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat. Dat leuke setje wil ik best winnen. Dat zou ik dan met trots dragen en ik denken dat zeker de ketting mij geluk gaat brengen om mijn eerste marathon die ik ga lopen en ook nog eens in New York, tot een goed einde te brengen. Niet in een top tijd maar zeker binnen de 5 uur en vooral genieten van alles en wat ik al bereikt heb.

  1. Dank je wel Cindy, wat goed dat je New York gaat doen. NY is geweldig! Die wil ik volgend jaar doen. Ik heb zelf de ketting altijd om, ook met lopen. Maandag staan de winnaars op mijn FB pagina 🙂

 3. Gefeliciteerd Marjon! Leuke blog. Ik lees hem nu pas het eerst (wist niet dat hij bestond), maar ga hem zeker vaker lezen. Inspirerend en interessant om de ervaringen en tips van andere lopers te lezen. Ik heb vorig jaar mijn eerste halve gelopen en dat was zo fantastisch. Ik loop al ruim 12 jaar en het was er niet eerder van gekomen. Ik zou dolgraag dit setje willen winnen om mijn hardloopliefde zichtbaar te maken aan anderen. Om ook te inspireren. En om te showen gedurende de wedstrijden die ik ren natuurlijk ?

 4. Wat een leuke winactie zeg! Gefeliciteerd met je eerste jaar als blogger 🙂 Het lijkt me echt heel erg leuk om dit te winnen! Ik heb eigenlijk geen betere reden dan omdat het ik het heel leuk vind, haha. Vooral die ketting en die sleutelhanger vind ik echt super leuk en zal ik met veel plezier gaan dragen!

  Heel veel blogplezier de komende jaren!

 5. Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog. Ik heb reeds eerder zo’n gaaf kettinkje gewonnen en draag deze ook dag&nacht. Nu wil ik dolgraag winnen voor mijn hardloop maatje en vriendin. Ze verdient het echt! Een topper! Duim, duim, duim.
  Succes met al je doelen, zowel met bloggen als met hardlopen.

 6. Gefeliciteerd! Ik lees met veel plezier je blog! Dus ga zo door! Na veel blessureleed, ben ik weer aan het opbouwen naar de halve marathon. En deze prijs zou me een flinke boost geven!! Succes aankomende zondag!

Laat een reactie achter....

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.