Comments

  1. Zo motiverend om dit te lezen! Ik loop weldra de Semi voor de eerste keer en droom van een duik onder de 2h. Wat voor mij best pittig is. Als deze buitenlandse loop goed bevalt, plan ik een vervolg, wie weet Barcelona? Ik hoorde dat Valencia ook zo leuk is. Al gedaan? En proficiat met je nieuwe PR!!!

    1. Dank je wel Karin. Valencia heb ik nog nooit gedaan, maar die lijkt mij ook heel leuk! In Oktober loop ik Chicago en voor volgend jaar staan New York en de halve in Rome op mijn lijstje 🙂 En dan natuurlijk nog de wedstrijden in Nederland en wellicht België 🙂 Semi is heel leuk, ik hoop dat je hem onder de 2h loopt, lukt je vast!!

  2. Oh, laat mij niet in spanning en vertel a.u.b. snel je racetactiek voor de Stevensloop. Ik loop daar de eerste keer officieel een halve marathon.

Laat een reactie achter....

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.